Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش‌ صدای ایران، پرهام جانفشان اظهار کرد: تمام تاسیسات گردشگری و راهنمایان تور که اطلاعات خود را در سامانه‌های «سادرا» و «جانا»ی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ثبت کرده‌اند می‌توانند با مراجعه به سامانه کارا  Kara.mcls.gov.ir از قسمت مخصوص «تسهیلات گردشگری»، درخواست خود را برای دریافت وام ثبت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: با توجه به این‌که بیشترین تعداد تاسیسات گردشگری و راهنمایان تور در استان تهران فعالیت دارند از معاونت گردشگری تهران خواسته شده با توجه به حجم بالای متقاضیان برای دریافت تسهیلات با جدیت مشکلات فعالان گردشگری را برای دریافت تسهیلات بانکی پیگیری کند و هرگونه گزارش همکاری نکردن بانک‌ها در پرداخت تسهیلات برای پیگیری به معاونت گردشگری کشور اعلام شود.

ولی تیموری ـ معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ـ نیز  با اشاره به اختصاص سه‌هزار میلیارد تومان اعتبار برای حمایت از صنعت گردشگری و معرفی ۲۰هزار متقاضی به سامانه کارا و بانک‌ها تاکید کرده است: اهمال‌کاری و کوتاهی در پرداخت تسهیلات حمایتی کرونا پذیرفته‌شده نیست.

بنابر گزارش‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت، صنعت گردشگری یکی از آسیب‌دیده‌ترین صنایع دستی کشور از محل شیوع ویروس کرونا است. طبق آخرین آمار اعلام‌شده میزان خسارت واردشده به این صنعت تا پایان شهریورماه ۹۹ بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان برآور شده است. معاون گردشگری کشور همچنین گفته است ۸۸ هزار و ۵۰۰ نفر از فعالان این صنعت در شش ماه نخست سال ۹۹ بیکار شده‌اند. هرچند فعالان بخش خصوصی معتقدند شمار بیکاران این صنعت بیشتر از این اعداد است.

دولت برای حمایت از مشاغل آسیب‌دیده از ویروس کرونا، ابتدا تسهیلاتی به مبلغ ۶ تا ۱۶ میلیون تومان اختصاص داده بود اما بسیاری از فعالان گردشگری و صنایع دستی این وام را با توجه به حجم خسارت واردشده به این بخش‌ها، ناکارآمد توصیف کردند و معتقد بودند مسبب بدهکاری بیشتر خواهد شد.

در مهرماه طرح حمایتی دیگری در ستاد ملی مقابله با کرونا به تصویب رسید و قرار شد به تمام کسب و کارهای گردشگری با توجه به نوع فعالیت، بزرگی و کوچکی واحد، درجه و ستاره تسهیلاتی از ۱۶ میلیون تومان تا ۹۰۰ میلیون تومان با نرخ سود ۱۲ درصد و با دوره تنفس حدود شش ماه اختصاص یابد.

مبلغ این وام به تفکیک برای راهنمایان گردشگری ۲۰ میلیون تومان، دفاتر خدمات مسافرتی بین ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان، شرکت‌های حمل و نقل گردشگری ۸۰ میلیون تومان، موسسات آموزش گردشگری ۶۰ میلیون تومان، شرکت‌های عامل تطبیق ۵۰ میلیون تومان، ارزیابان و عوامل تطبیق ۱۶ میلیون تومان، اقامتگاه‌های بومگردی و سنتی براساس تعداد اتاق، مساحت و درجه واحد بین ۸۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان، هتل‌ها بر حسب ستاره و تعداد اتاق از ۲۰۰ تا ۹۰۰ میلیون، و هتل‌آپارتمان‌ها، متل‌ها و مهمانپذیرها به تفکیک درجه و تعداد اتاق از ۲۰۰ تا ۳۵۰ میلیون تومان تعیین شده است.

همچنین سفره‌خانه‌های سنتی و واحدهای پذیرایی بین‌راهی، مراکز سرگرمی و تفریحی، مجتمع‌های گردشگری و آب‌درمانی دارای مجوز فعالیت از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی براساس نوع و درجه واحد بین ۱۰۰ میلیون تا ۳۵۰ میلیون تومان می‌توانند دریافت کنند.

با وجود چنین مصوبه‌ای اما پرداخت این تسهیلات تا کنون با سنگ‌اندازی و کم‌کاری برخی بانک‌ها مواجه شده است.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: وام کرونا تسهیلات گردشگری گردشگری و صنایع دستی میلیون تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۵۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت پرداخت تسهیلات مسکن ایثارگران تا پایان خرداد

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان گفت: پرداخت تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران در سال ۱۴۰۳ ، پایان خرداد سال‌جاری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان و به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران، عباس برزگر با اشاره به اینکه پیگیری تأمین مسکن جامعه ایثارگری از جمله وظایف بنیاد شهید است، اظهار کرد: جانبازان با هر درصد جانبازی، فرزندان و همسران شهدا، والدین شهدا و آزادگانی که تا کنون از تسهیلات مسکن استفاده نکرده‌اند و متقاضی تسهیلات مسکن هستند، می‌توانند با مراجعه به سامانه my.isaar.ir یا با مراجعه حضوری به بنیاد شهید محل پرونده خود نسبت به ثبت‌نام و تشکیل پرونده در جهت بهره‌مندی از تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران اقدام کنند.

وی با بیان اینکه تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران ۲۰ ساله و با نرخ سود چهار درصد است، یادآور شد: پرداخت مابه‌التفاوت سود این تسهیلات بر عهده دولت است و در صورتی‌که ایثارگری قبلاً یک‌بار از این تسهیلات در سنوات گذشته بهره‌مند شده است و تا پایان سال ۱۴۰۱ نسبت به تسویه اقدام کرده باشد، اما دارای دهک‌بندی زیر ۷ و فاقد مسکن و مستأجر باشد، می‌تواند مجدداً از این تسهیلات استفاده کنند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان با تاکید بر اینکه مهلت معرفی به بانک جهت دریافت این تسهیلات تا پایان خرداد سال‌جاری است، ادامه داد: نرخ تسهیلات مسکن برای شهرهای با جمعیت بالای یک میلیون نفر، ۶۰۰ میلیون، مراکز استان‌ها، ۵۰۰ میلیون، شهرستان‌ها، ۴۰۰ میلیون و روستاها ۳۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

کد خبر 751340

دیگر خبرها

  • آغاز هفتمین دوره آموزشی توانمندسازی فعالان صنعت گردشگری
  • سفر بدون ویزا به چین تمدید شد
  • مهلت مزایده عمومی ۲۸۹ معدن آذربایجان غربی تمدید شد
  • تمدید مهلت مزایده عمومی ۲۸۹ معدن آذربایجان غربی
  • مهلت دریافت کالابرگ طرح فجرانه نوبت سوم تا جمعه تمدید شد
  • فردا؛ آخرین زمان ثبت‌نام نمایندگان نامزدها در سامانه «داوطلب»/ این مهلت تمدید نخواهد شد
  • مهلت نامزدهای انتخاباتی برای معرفی نمایندگان خود تمدید نمی‌شود
  • مهلت پرداخت تسهیلات مسکن ایثارگران تا پایان خرداد
  • مهلت تغییر محل آزمون دانشجویان پیام نور تمدید شد
  • تمدید مهلت تکمیل و ارسال اظهار نامه مالیاتی ارزش افزوده